Jūsų pasirinkta pokategorė:
Rušiavimas:       Tik su nuotraukomis
Ingredientai: rupi druska (1,5-2 kg.), šviežia žuvis (1 vnt.), citrina, krapai
Skaitytas: 4776
Ingredientai: citrina (1 vnt.), kiaušinis (1 vnt.), miltų (50 g.), pangasijos (3 vnt.), žuvies prieskonių (20 g.), druskos, pipirų
Skaitytas: 6850
Ingredientai: virtos žuvies (1 kg.), kapotų svogūnų (250 g.), aliejaus (0,5 stiklinės), razinų (50 g.), pomidorų padažo (pagal skonį), pipirų (pagal skonį), druskos (pagal skonį)
Skaitytas: 3769
Ingredientai: kepta žuvis (1 kg.), kiaušiniai (2-3 vnt.), rauginti agurkai (2 vnt.), citrina, majonezas (pagal skonį)
Skaitytas: 2744
Ingredientai: tešlai:, neriebios grietinės (250 ml.), majonezo (250 ml.), miltų (300 g.), kepimo miltelių (1 šaukštelis), cukraus, druskos, įdarui:, žuvų konservų (1 indelis), svogūnas (1 vnt)
Skaitytas: 2537
Ingredientai: pangasijos filė be odos (400 g.), kiaušiniai dideli (2 vnt.), džiuvėsėlių trupiniai (8 vnt.), žuvies prieskoniai, druska, saulėgrąžų aliejaus (kepimui)
Skaitytas: 3674
Ingredientai: žuvis (1 kg), alyvuogių aliejus (100 ml), svogūnai (3 vnt), pomidorai (3 vnt), malti juodieji pipirai, druska
Skaitytas: 3062
Ingredientai: žuvų filė (600 g), raudonos aitriosios paprikos (3 vnt), svogūnai (3 vnt), didelis greifurktas (1 vnt), sojų padažo (3 šaukštai), baltojo vyno (2 šaukštai), druskos, prieskonių, žalumynų puošimui
Skaitytas: 2657
Ingredientai: virtų bulvių (12 vnt.), žuvies file (700 g.), kiaušinis ( 1 vnt.), miltų (5 šaukštai), prieskoniai, džiūvesėlių
Skaitytas: 3278
Ingredientai: bulvės (4-6 vnt.), svogūnai (1-2 vnt.), morkos (2 vnt.), salierai (100 g.), vanduo (1,5 l.), žuvies filė (300-400 g.), prieskonių mišinys su daržovėmis (1-2 šaukštai), kvapieji pipirai (6 žirneliai), citrininiai žuvies prieskoniai (1 šaukštelis), krapai (1 šaukštelis)
Skaitytas: 2661
Ingredientai: bet kokia žuvis, citrinos sultys, druska, pipirai, prieskoniai žuvims, sviestas
Skaitytas: 4037
Ingredientai: žuvis (600 g), bulvės (500 g), prieskoniniai žalumynai sriubai, svogūnai (1 vnt), kalendros, žuvų prieskoniai, aitriosios paprikos ir kt. (pagal skonį), riebalai (2 šaukštai), miltai (2 šaukštai), druska, pipirai
Skaitytas: 3381