Vištienos šaltiena

Perskaitytas kartų: 11501

Ingredientai

:

virta višta ir nuo virimo likęs sultinys

virtos morkos

česnakai

želatina (nebūtinai - sustingsta ir be jos)

krapų

mėgstami prieskonių

Gaminimas

:

Užpilame šaltu želatiną ir , kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). norimo dydžio . Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Ir supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir šaltai, kad sustingtų.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)