Vištienos šaltiena

Perskaitytas kartų: 11022

Ingredientai

:

virta višta ir nuo virimo likęs sultinys

virtos morkos

česnakai

želatina (nebūtinai - sustingsta ir be jos)

krapų

mėgstami prieskonių

Gaminimas

:

Užpilame šaltu vandeniu želatiną ir pastatome, kad išbrinktų. Želatinos dėjau apie porą šaukštų, gal net mažiau. Supjaustome virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės). Supjaustome dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių. Sudedame pjaustytas morkas ir česnakus. Pakaitiname želatiną iki tol, kol ištirpsta - neužviriname. Ir supilame į vištieną. . Išpilstome į dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)