Varškiniai rutuliukai

Perskaitytas kartų: 3350

Ingredientai

:

riebi varškė (500 g.)

krabų lazdelės (200 g.)

riebus puskietis sūris (150 g.)

žaliosios alyvuogės be kauliukų (100 g.)

krapų šakelės (3 vnt.)

marinuotas agurkas (1 vnt.)

kokoso drožlės (200 g.)

džiovinti krapai (100 g.)

Gaminimas

:

Krabų lazdeles dėkite į šaldiklį. Varškę krėskite į dubenį, berkite tarkuotą sūrį ir smulkintą agurką. Krapus nuplaukite, nusausinkite, smulkiai sukapokite ir dėkite prie varškės. Viską kruopščiai sumaišykite. Mišinį padalykite į vienodo dydžio porcijas ir suvoliokite graikinio didumo kamuoliukus. Juos po vieną į delną, suplokite, į vidurį dėkite alyvuogę. Sulipdykite paplotėlių kraštus, kad alyvuogės liktų viduje. Krabų lazdeles iš ir stambiai sutarkuokite į didelę plokščią . Kokoso drožles ir džiovintus krapus taip pat supilkite į plokščias lėkštes. Kiekvieną varškės kamuoliuką tolygiai apvoliokite krabų lazdelių tarkiuose, kokoso drožlėse bei džiovintuose smulkintuose krapuose ir valandą palaikykite šaldytuve.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)