Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 8093

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių juosteles norimo ilgio gabaliukais. Pirmas - išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su . Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, pjaustytu ridikėliu. Antras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su . Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)