Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 3398

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių s pjaustyti norimo ilgio gabaliukais. Pirmas įdaras- išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką . Visus ingriedientus maišyti su majonezu. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą , puošti pjaustytu ridikėliu. Antras įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, , sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos . Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)