Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 2463

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais. Pirmas įdaras- išvirti kiaušinį, sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti ridikėliu. Antras įdaras - morką () tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)