Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 3591

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių s pjaustyti norimo ilgio gabaliukais. Pirmas įdaras- išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu. Ant duonelių dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu. Antras įdaras - morką (žalią) smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos . Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)