Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 2884

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių pjaustyti norimo ilgio gabaliukais. Pirmas - išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti ridikėliu. Antras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)