Užtepėlės su duonelėmis

Perskaitytas kartų: 3421

Ingredientai

:

riduto duonelės su sezamo ir aguonų sėklomis juostelėmis

kiaušinis (1 vnt.)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 valg. šaukšt.)

česnakas (4 skilt.)

krapai (smulkinti)

smulkiai sutarkuota morka (1 vnt.)

Gaminimas

:

Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais. Pirmas - kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, . Česnaką spausti. Visus ingriedientus su majonezu. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu. Antras - (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą,

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)