Užkandėlė su avokadais ir lašiša

Perskaitytas kartų: 5867

Ingredientai

:

rūkyta lašišos file (150 g)

prancūziškas batonas (1 vnt.)

avokadas (1 vnt.)

citrinos sultys (1 šaukštas)

grietinė (1,5 šaukšto)

druska ir pipirai

krapai

Gaminimas

:

Batoną supjaustome nestoromis riekelėmis ir į , skrudiname apie 15 minučių 200 0C orkaitėje. Į tą laiką susipjaustome smulkiomis riekelėmis lašišą. Nulupame avokadą, kauliuką ir sutriname su blenderiu, kad neliktų gumulėlių. Į avokado masę įmaišome grietinę, citrinos sultis ir truputį druskos bei pipirų. Šiuo aptepame batono riekelę, griežinėlį lašišos ir papuošiame krapų šakele. Skanaus :)

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)