Užkandėlė prie alaus

Perskaitytas kartų: 2546

Užkandėlė prie alaus

Ingredientai

:

juoda duona (500 g)

fermentinis sūris (100 g)

raudonoji paprika (1 vnt.)

raudonasis svogūnas (1 vnt.)

pievagrybiai, virti (4 vnt.)

kiaušinis, virtas (1 vnt.)

česnakas (4 skiltelės)

majonezas (1 šaukštas)

žali krapai

prieskoniai

Gaminimas

:

Duoną plonai suraikome ir iškepame. Nusausiname. Sutarkuojame sūrį, virtą kiaušinį, . Pievagrybius, svogūną smulkiai supjaustome ir viską su prieskoniais ir 1 šaukštu majonezo. Palaikome šaldytuve apie 30 min. ir tepame ant duonos, pabarstome žaliais krapais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)