Sūrio ir žalumynų dešrelės

Perskaitytas kartų: 2415

Sūrio ir žalumynų dešrelės

Ingredientai

:

čederio sūris (150 g.)

parmezanas (50 g.)

smulkinti žalumynai (3 šaukšteliai)

džiūvėsėliai (220 g.)

svogūnas (1 vnt.)

sausos garstyčios (0,5 šaukštelio)

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Į didelį dubenį dėti 200 g džiūvėsėlių, smulkintą svogūną, tarkuotą čederį, žalumynus, garstyčių miltelius, trynį, įberti druskos, pipirų ir gerai . Tešlą padalyti į 12 dalių ir suvolioti dešreles. Likusius džiūvėsėlius su tarkuotu sūriu. Kiekvieną dešrelę pamirkyti kiaušinio baltymo plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėlių ir mišinyje. Likusius džiūvėsėlius su tarkuotu sūriu. Kiekvieną dešrelę pamirkyti kiaušinio baltymo plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėlių ir mišinyje. Didelėje keptuvėje įkaitintame aliejuje dešreles pakepinti 5-7 minutes. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)