Sūrio ir žalumynų dešrelės

Perskaitytas kartų: 2580

Sūrio ir žalumynų dešrelės

Ingredientai

:

čederio sūris (150 g.)

parmezanas (50 g.)

smulkinti žalumynai (3 šaukšteliai)

džiūvėsėliai (220 g.)

svogūnas (1 vnt.)

sausos garstyčios (0,5 šaukštelio)

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

kiaušinis (1 vnt.)

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Į didelį dubenį dėti 200 g džiūvėsėlių, smulkintą svogūną, tarkuotą čederį, žalumynus, garstyčių miltelius, , įberti druskos, pipirų ir gerai sumaišyti. Tešlą padalyti į 12 dalių ir suvolioti dešreles. Likusius džiūvėsėlius sumaišyti su tarkuotu parmezano sūriu. dešrelę pamirkyti baltymo plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje. Likusius džiūvėsėlius sumaišyti su tarkuotu parmezano sūriu. dešrelę pamirkyti baltymo plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje. Didelėje keptuvėje įkaitintame aliejuje dešreles pakepinti 5-7 minutes. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)