Skrudintų čilių sūrio padažas su čiorizo "Queso fundito con chorizo"

Perskaitytas kartų: 2678

Ingredientai

:

raudona paprika

geltona paprika

žalia paprika

mėlynasis svogūnas (1 vnt.)

olandiškas sūris (0,5 kg)

grietinėlė (150 g)

creme fraiche (30 g)

dideli pomidorai (2 vnt.)

tekila (15 ml)

čiorizo dešra (250 g)

tortilija traškučiai

Gaminimas

:

Ant liepsnos apskrudinti pomidorus ir pipirus. Sudėti į šaltą vandenį. Nulupti odelę, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant mažos ugnies pakepinti smulkintą svogūną. Supilti grietinėlę, crčme fraiche ir kaitinant bei nuolat maišat po truputį berti tarkuotą sūrį. Supjaustyti čiorizo dešrą ir apkepinti vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje minutes. Sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad riebalai nuvarvėtų. Tiekiant į dubenį supilti išlydytą sūrį, sudėti pomidorų ir pipirų juosteles, apkepintą čiorizo, tortilijos traškučius. Tiekti su tekila. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)