Skrebučiai su špinatais

Perskaitytas kartų: 2789

Skrebučiai su špinatais

Ingredientai

:

forminės duonos ar batono (8 riekės)

špinatai (300 g.)

sviesto (20 g.)

svogūnų laiškai (40 g.)

druskos (pagal skonį)

cukraus (pagal skonį)

kiaušinis (1 vnt.)

džiūvėsėlių (pagal skonį)

lydyto sūrelio (200 g.)

Gaminimas

:

Špinatų lapai nuplaunami, sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir 5 min. pavirinami. Išimti iš vandens lapai sukapojami, pridedama truputį sviesto, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, druskos, cukraus, vienas kiaušinis. Maišant pakaitinama. Į špinatų košę galima įberti truputį džiūvėsių ar įdėti seno pyrago minkštimo. Batono riekutės patepamos sviestu, uždedama špinatų košės, ant viršaus 2 juostelės lydyto sūrelio. Riekutės kepamos sviestu skardoje, kol sūrelis aptirps. Skrebučius galima valgyti ir karštus ir šaltus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)