Skrebučiai su špinatais

Perskaitytas kartų: 2967

Skrebučiai su špinatais

Ingredientai

:

forminės duonos ar batono (8 riekės)

špinatai (300 g.)

sviesto (20 g.)

svogūnų laiškai (40 g.)

druskos (pagal skonį)

cukraus (pagal skonį)

kiaušinis (1 vnt.)

džiūvėsėlių (pagal skonį)

lydyto sūrelio (200 g.)

Gaminimas

:

Špinatų lapai nuplaunami, sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir 5 min. pavirinami. Išimti iš vandens lapai sukapojami, pridedama sviesto, smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų, druskos, cukraus, vienas kiaušinis. Maišant viskas pakaitinama. Į špinatų košę galima įberti džiūvėsių ar įdėti seno pyrago minkštimo. Batono riekutės patepamos sviestu, uždedama špinatų košės, ant 2 juostelės lydyto sūrelio. Riekutės kepamos sviestu išteptoje skardoje, kol sūrelis aptirps. Skrebučius galima valgyti ir karštus ir šaltus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)