Silkių vyniotiniai su grybais

Perskaitytas kartų: 2511

Silkių vyniotiniai su grybais

Ingredientai

:

silkė (2 vnt)

svogūnai (3 vnt)

džiovinti baravykai (4 vnt)

aliejus (4 šaukštai)

druska ir pipirai

actas

petražolių lapeliai

Gaminimas

:

Paruoštas silkių puseles (be kaulų) petražolių lapeliais, pašlakstyti actu, aliejum ir valandą palaikyti. Svogūnus supjaustyti šiaudeliais (išilgai galvutės), pakepinti aliejuje, pridėti virtų, pailgais gabaliukais supjaustytų grybų, druskos, pipirų ir dar pakepinti. Ant silkės puselių dėti grybų-svogūnų įdarą, suvynioti. Kiekvieną vyniotinį galima uždėti ant agurko ar riekelės, papuošti petražolių lapeliais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)