Riestainiukai su faršu ir sūriu

Perskaitytas kartų: 3578

Ingredientai

:

pienas (0,5 l)

paprasti riestainiai (220 g)

faršas (400 g)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

fermentinis sūris (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

prieskoniai

druska

Gaminimas

:

Pasiruošti faršą: imušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką idėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)