Riestainiukai su faršu ir sūriu

Perskaitytas kartų: 3431

Ingredientai

:

pienas (0,5 l)

paprasti riestainiai (220 g)

faršas (400 g)

džiūvėsėliai (1 v. š.)

fermentinis sūris (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

prieskoniai

druska

Gaminimas

:

Pasiruošti faršą: imušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką idėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris ir gražiai apskrus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)