Putpelės kiaušinių prisirijusi lydeka

Perskaitytas kartų: 3060

Ingredientai

:

lydeka (1 kg.)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 šaukštas)

morka (1 vnt.)

citrininiai prieskoniai žuvei (2 šaukštai)

putpelės kiaušiniai (6 vnt.)

sviestas (50 g.)

svogūnas (1 vnt.)

batonas (1 riekelė)

druska (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Nuskustai galvą, nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu,įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną, bei virtą , bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką. Įberiu druskos, lauro lapelių, baltųjų pipirų. masę krečiu į odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet naują ,,kūną'' prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu apie 30min. vandenyje pagardintame citrininiais žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina. Sekmės eksperimentuojant!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)