Plikyti pyragaičiai su lašiša

Perskaitytas kartų: 3022

Ingredientai

:

sviestas (2 v.š.)

druska

miltai (60 g)

kiaušiniai (2 vnt.)

kepimo milteliai (0,5 a.š.)

rūkyta lašiša (150 g)

citrinų sultys (1 v.š.)

tepamas varškės sūris (150 g)

druska

pipirai

kapoti krapai (2 v.š.)

Gaminimas

:

Į puodą sudėti sviestą, žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir maišant užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo , maišant įmušti po vieną kiaušinius. Maišyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius. Orkaitę įkaitinti iki 200 C. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.
Lašišą supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų. Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti . Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)