Paskrudintos kriaušės su šonine

Perskaitytas kartų: 2441

Paskrudintos kriaušės su šonine

Ingredientai

:

sultinga, tvirta kriaušė (1 vnt.)

plonai pjaustyta rukyta šoninė (4 vnt.)

citrinų sultys (1 vnt.)

bruknių uogienė (keli šaukštai)

balzamiko actas (nebūtinai)

Gaminimas

:

Kriaušės turi būti tvirtos ir sultingos, neimti , nes kepant jos subyra. Kriaušes supjaustyti ketvirčiais. Išimti sėklas, pašalinti kotelį, apšlaksryti spaustomis citrinų sultimis. pjaustytą šoninę apvynioti aplink kriaušių skilteles ir pakepti ant keptuvės arba ant grilio. Patiekti su bruknių uogiene. Galima pašlaksryti balzamiko actu, pabarstyti kepintais riešutais. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)