Omleto ir mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 20515

Ingredientai

:

kiaušiniai (7 vnt)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (4 šaukštai)

faršas (1 kg)

prieskoniai

Gaminimas

:

Išplakite kiaušinius su majonezu ir įtarkuokite sūrį. Į skardą iklokite kepimo popieriaus ir supilę plakinį ploną omletą. Kepa apie 25 min. Tada išimkite iš orkaitės ir apvertę nuimkite popierių. Palikite atvėsti. Į mėsos faršą muškite kiaušinį ir paprieskoniuokite. Galima idėti mirkyto batono. Paruoštą faršą plonu sluoksniu ant omleto ir jį susukite į rytinėlį. Dėkite į skardą ir kepkite orkaitėje apie 50 min. Palikite visai atvėsti.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 3)