Naminis paštetas

Perskaitytas kartų: 4417

Ingredientai

:

kiaulės inkstai (2 vnt.)

kasa (1 vnt.)

kepenys (1 kg.)

plaučiai (1 kg.)

lašinai (200 g.)

svogūnas (1 vnt.)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

lauro lapeliai (žiupsnis)

mairūnas (žiupsnelis)

druska (1 šaukštas)

žarnos

Gaminimas

:

Visus produktus gerai išmirkyti, bei išvirti vandenyje su druska, pipirais ir lapeliais. Lašinius gabaliukais, o likusią mėsą sumalti kartu su svogūnu. Pridėti mairūno, pipirų, , pagal skonį druskos, gerai išmaišyti. Sukimšti į skrupulingai išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadyti adata ir pavirti 10 min. silpnai sūdytame vandenyje. Galima sudėti į formą ir kepti orkaitėje apie 15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)