Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 17165

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene pusdienį. Nuplauti, ir virti su lauro lapais, pipirais, druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val prieskoniuose (atskirai aišku) kol mėsa nuo kaulų lengvai skirsis. Išvirus visa su mėsmale. Svogūnus ir pakpeinti svieste. Sukrėsti į masę, jei reikia užpilti sultinio kur virė pusgalvis. Tada sudėti į indelius šaltai, kad susitngtų. Štai ir kaimiška kepeninė, kurios neatstos E prisotintos prekybcentrių kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)