Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 15316

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene . Nuplauti, supjaustyti ir virti su lauro lapais, pipirais, druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val prieskoniuose (atskirai aišku) kol mėsa nuo kaulų lengvai skirsis. Išvirus sumalti visa su . Svogūnus supjaustyti ir pakpeinti svieste. Sukrėsti į masę, jei reikia užpilti sultinio kur virė pusgalvis. Tada sudėti į indelius padėti šaltai, kad . Štai ir kaimiška kepeninė, kurios neatstos E prisotintos kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)