Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 6214

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene pusdienį. Nuplauti, ir virti su lauro lapais, pipirais, druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val prieskoniuose (atskirai aišku) kol mėsa nuo kaulų lengvai skirsis. Išvirus sumalti visa su mėsmale. Svogūnus ir pakpeinti svieste. Sukrėsti į masę, jei reikia sultinio kur virė pusgalvis. Tada sudėti į indelius padėti šaltai, kad susitngtų. Štai ir kepeninė, kurios neatstos E prekybcentrių kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)