Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 6380

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene pusdienį. Nuplauti, supjaustyti ir virti su lauro lapais, pipirais, druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val prieskoniuose (atskirai aišku) kol mėsa nuo kaulų skirsis. Išvirus sumalti visa su mėsmale. Svogūnus supjaustyti ir pakpeinti . Sukrėsti į masę, jei reikia užpilti sultinio kur virė pusgalvis. Tada sudėti į indelius padėti šaltai, kad susitngtų. Štai ir kaimiška kepeninė, kurios neatstos E prisotintos prekybcentrių kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)