Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 6014

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene pusdienį. Nuplauti, supjaustyti ir virti su lauro lapais, , druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val prieskoniuose ( aišku) kol mėsa nuo kaulų lengvai skirsis. Išvirus visa su mėsmale. Svogūnus supjaustyti ir pakpeinti svieste. Sukrėsti į masę, jei reikia užpilti sultinio kur virė pusgalvis. Tada sudėti į indelius padėti šaltai, kad susitngtų. Štai ir kepeninė, kurios neatstos E prisotintos prekybcentrių kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)