Mišri kaimiška kepeninė

Perskaitytas kartų: 7223

Ingredientai

:

kiaulienos kepenys (400 g)

vištienos kepenėlės (300 g)

svogūnai (4 vnt)

lauro lapai

pipirai

druska

kiaulės pusgalvis

sviestas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Kepenis pamirkyti piene pusdienį. Nuplauti, supjaustyti ir virti su lauro lapais, pipirais, druska. Kiaulės pusgalvį taip pat virti apie porą val (atskirai aišku) kol mėsa nuo kaulų lengvai skirsis. Išvirus sumalti visa su . Svogūnus supjaustyti ir pakpeinti svieste. Sukrėsti į masę, jei reikia užpilti sultinio kur virė pusgalvis. Tada į indelius padėti šaltai, kad susitngtų. Štai ir kaimiška kepeninė, kurios neatstos E prisotintos prekybcentrių kepeninės.

Įvertink:
2/5 (balsavo: 1)