Mini picos

Perskaitytas kartų: 992

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (3,5 stiklinės)

šiltas vanduo (1,5 stiklinės)

sausos mielės (apie 7 g)

alyvuogių aliejus (1 v. š.)

druska (1 v.š.)

įdarui:

pomidorų padažas

picų prieskoniai

pievagrybiai

saliamis

tarkuotas sūris

Gaminimas

:

Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos . Kiekvieną pagrindą aptepti pomidoru padažu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol gražiai išsilydys. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)