Mielinės tešlos čeburėkai pagal Ramintą

Perskaitytas kartų: 19159

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (600 ml)

mielės (40 g)

cukrus (5 g)

miltai (750g+minkymui)

įdarui:

malta kiauliena (500 g)

vanduo (110 ml)

svogūnas (2 vnt.)

druska ir pipirai

aliejus kepimui

Gaminimas

:

Svogūnus ir supjaustome kubeliais, sumaišome su malta kaiuliena, įpilame vandens ir prieskonių. Gerai išminkome ir pastatome į šaldytuvą.
Gaminame tešlą: 120 ml pieno pašildyti ir berti cukrų, bei mieles ir gerai išmaišyti. Į dubenį pilti miltus 750 g, supilti mielių mišinį, likusį pieną, druską ir minkome. Uždengti rankšluosčiu ir apie pusvalandį palaikyti kol pakils. Tuomet vėl išminkyti tešlą ir vėl palaikyti apie pusvalandį. Iškočioti apie 2-3 mm storio ir 20 cm skersmens skritulius (aš aplink lėkštę). Ant tešlos tepti mėsos įdaro, paliekant kraštus neužteptus. Lenkti pusiau ir užspausti kraštus. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)

Komentarai:
(6)


Rita: Mesa reikia uzpilt verdanciu vandeniu
2016-11-14 14:15

Orinta: Svoguna nepjaustikite o sutarkuokit per bulvine tarka
2015-08-15 10:57

Vilma: O kodel Mesa gavosi zalia?
2014-01-18 14:47

Mes: Supper receptukas. Tik viena pastada jei daudojete sausas mieles pakanka 2 pakeliu.
2013-08-03 16:45

AS:
2012-12-02 22:56

bbbbb: puikai apskrudo, bet kaskodel mesa visiskai zalia
2012-03-10 13:42

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas