Liežuvio užkandėlė

Perskaitytas kartų: 8288

Ingredientai

:

virtas liežuvis (1-2 vnt.)

konservuoti žirneliai (stiklinė)

majonezas (keli šaukštai)

česnako skiltelės (1-2 skiltelės)

Gaminimas

:

Virtą liežuvį supjaustyti riekelėmis. Gražiai išdėlioti didelėje lėkštėje ir kiekvieną riekelę papuošti bokšteliais. Konservuotus žirnelius sumaišyti su šaukštu ir išspaustu ar smulkintu česnaku ir sukrėsti į lėkštės vidurį. Orzo makaronus pagal nurodymus ant pakuotės pasūdytame vandenyje (būtinai šaukštą aliejaus) ir perplauti šaltu vandeniu. Nuvarvintus žirnelius, smulkintą porą, agurkus berti į dubenį su paruoštais makaronais. Pagardinti mėgstamais prieskoniais, pasūdyti ir gerai išmaišyti su majonezu. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)