Lietinių pyragas su žuvim

Perskaitytas kartų: 3961

Ingredientai

:

blyneliams:

miltai (300 g.)

pienas (200 ml.)

kiaušiniai (2 vnt.)

svaistas (1 šaukštas)

aliejus (1 šaukštas)

įdarui:

žuvies filė (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

margarinas (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska, pipirai (pagal skonį)

užtepui:

majonezas (3 šaukštai)

pomidorų padažas (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Iš duotų ingriedientų paruošti , kepti blynelius.
Žuvį dėti į vandenį, pagardinti druska, pipirais, virti, kol suminkštės. Išimti ir atšaldyti.
Svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti miltus, dėti svogūna į miltus, įpilti 3 šaukštus sultinio, kur virė žuvis, sudėti margariną, susmulkintą žuvį, dėti svogūnų, miltų masę, gerai išmaišyti.
Torto formą ištepti aliejumi, tada dėti lietinį, pertepti žuvies masę, vėl lietinį ir taip iki pat galo. Viršutinį užtepti užtepu (sumaišytu majonezu su pomidorų padažu), kepti 30min orkaitėje 150 C.

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)