Lašišų suktinukai

Perskaitytas kartų: 2254

Lašišų suktinukai

Ingredientai

:

tešlai:

miltai (100 g)

pienas (50 ml)

kiaušiniai (2 vnt.)

aliejus (0,5 valg. šaukšt.)

druska (pagal skonį)

cukrus (pagal skonį)

Įdarui:

varškės sūris (400 g)

tarkuoti krienai (2 valg. šaukšt.)

grietinė (300 ml)

rūkyta lašiša (400 g)

krapai (1 ryšelis)

druska (pagal skonį)

malti pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Iš miltų, kiaušinių, vandeniu perpus atskiesto pieno ir aliejaus suplakite skystą , gardinkite druska ir cukrumi. Ją plonu sluoksniu pilkite į keptuvę ir iškepkite lietinius. Sūrį sutrupinkite, sumaišykite su trimis ketvirčiais smulkintų , krienais, grietine, įberkite druskos ir pipirų. Varškės kremą tepkite ant lietinių, dėkite po gabalėlį lašišos. Susukite vyniotinius, juos 2 valandas palaikykite šaldytuve. Kai atvės, supjaustykite .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)