Lašišų suktinukai

Ingredientai
:
tešlai:
miltai (100 g)
pienas (50 ml)
kiaušiniai (2 vnt.)
aliejus (0,5 valg. šaukšt.)
druska (pagal skonį)
cukrus (pagal skonį)
Įdarui:
varškės sūris (400 g)
tarkuoti krienai (2 valg. šaukšt.)
grietinė (300 ml)
rūkyta lašiša (400 g)
krapai (1 ryšelis)
druska (pagal skonį)
malti pipirai (pagal skonį)
Gaminimas
: Iš miltų, kiaušinių, vandeniu perpus atskiesto pieno ir aliejaus skystą tešlą, gardinkite druska ir cukrumi. Ją plonu sluoksniu pilkite į keptuvę ir
lietinius. Sūrį sutrupinkite, sumaišykite su trimis ketvirčiais smulkintų krapų, krienais, grietine, įberkite druskos ir pipirų. Varškės kremą
ant lietinių, viršuje dėkite po gabalėlį lašišos. Susukite vyniotinius, juos 2 valandas palaikykite šaldytuve. Kai atvės, supjaustykite griežinėliais.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Užkandžiai
- Žuvies užkandžiai
|
Žuvis, jūros gėrybės
- Lašiša
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
Pieno produktai
- Sūris
|
Daržovės
- Krienai
|
Patiekalai prie alaus
|
Aštrūs patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.