Kepti įdaryti pievagrybiai

Perskaitytas kartų: 7701

Ingredientai

:

stambūs pievagrybiai (500 g.)

aliejus (1-2 šaukštai)

petražolės (ryšelis)

česnakas (3 skiltelės)

džiūvėsėliai (4 šaukštai)

druska (0,5 šaukštelio)

malti pipirų

Gaminimas

:

Pievagrybius nuvalyti, nupjauti ir nusausinti. Jų kotelius smulkiai supjaustyti, tada dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol išgaruos skystis. nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. nulupti ir supjaustyti kubeliais. Džiūvėsėlius, ir pipirus sumaišyti su petražolėmis ir česnakais. Viską išmaišyti, įdaryti šia mase pievagrybių kepurėles ir dėti į riebalais suteptą formą. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių , formą statyti ant grotelių ir kepti apie 10 minučių. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)