Kepta duona su pikantišku padažu “Ežiukas”
Ingredientai
:
duona (0,5 kepalo)
česnakas (3 skiltelės)
majonezas (4 šaukštai)
lydytas sūris (200 g)
pipirai
aliejus
virintas vanduos (pora šaukštų)
Gaminimas
:Duonos riekeles supjaustyti ilgomis juostelėmis ir pakepti aliejuje, įtrinti česnaku. Sutarkuoti , įdėti majonezo, pipirų ar kitų prieskonių, porą šaukštų virinto vandens ir viską gerai išmaišyti. Supildi į gilesnį dubenį ir įkišti i mikrobangų krosnelę, kad išsilydytų
. Tuomet į padažą susmaigtyti keptos
juosteles, kad gautųsi smagus ežiukas. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Užkandžiai
- Prie alaus
|
Gruzdinimas
|
Miltiniai produktai
- Duona
|
Pieno produktai
- Sūris
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.