Kepenų paštetas su sviestu

Perskaitytas kartų: 3265

Kepenų paštetas su sviestu

Ingredientai

:

jaučio kepenys (550 g.)

sviestas (150 g.)

šaltai rūkyti lašiniai (80 g.)

svogūnai (2 vnt.)

morkos (2 vnt.)

stiprus mėsos sultinys (100 ml.)

Gaminimas

:

Kepenis šiek tiek pamuškite, nuplėškite plėves ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas, svogūnus nuvalykite, nuplaukite ir susmulkinkite. Kubeliais supjaustytus pakepinkite , kol aptirps. Į tą pačią keptuvę sudėkite smulkintas daržoves, kepenis, trumpai viską apkepinkite ir patroškinkite. Troškinį ataušinkite, keliskart permalkite ir, supylusi į gautą masę sultinį, maišydami . Kai masė atvės, sudėkite didesniąją dalį sviesto ir gerai išplakite plakikliu. Naudodami konditerinį maišelį, suformuotą paštetą sviesto mase.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)