Karšti tuno sumustiniai

Perskaitytas kartų: 9411

Ingredientai

:

konservuotas tunas (1 indelis)

pomidorai (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

petražolės (2-3 šakelės)

druska ir pipirai (pagal skonį)

bagetas arba batonas (1 vnt)

Gaminimas

:

esančio tuno išpilti skystį, išimtą tuną sudėti į dubenėlį ir susmulkinti šakute (tuną geriau naudoti konservuotą aliejuje, arba maišant įpilti porą šaukštų aliejaus). Pomidorą ir svogūną supjaustyti nedideliais kubeliais, petražoles susmulkinti ir sudėti į dubenėlį su tunu. Viską išmaišyti. Jei pabarstyti druska ir pipirais. Gautą masę dėti ant riekutėmis supjaustytoi batono arba bageto ir dėti į įkaitusią . Kepti kol gražiai paskrus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)