Karšti sumuštinukai su pievagrybiais ir karbų lazdelėm

Perskaitytas kartų: 8035

Ingredientai

:

forminė duona (12 riekelių)

fermentinis sūris (200 g.)

vidutinio dydžio pievagrybiai (5 vnt.)

krabų lazdelių (300-400 g.)

majonezas (180 g.)

česnakas (dvi skiltelės)

Gaminimas

:

Sūrį sutarkuoti stambia tarka. Pievagrybius smulkiais griežinėliais. Krabų lazdeles perpjauti (arba dar ). Majonezą sumaišyti su išspaustomis česnakų skiltelėmis. Ant skardos išdėlioti forminės duonos riekeles. Kiekvieną patepti majonezu. Išdėlioti ant riekelių krabų lazdeles, pievagrybius ir ant viršaus tarkuotą sūrį. Duonos riekeles galima supjaustyti į keturias dalis, gausis dailūs vieno kąsnio sumuštinukai. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)