Japoniška silkė

Perskaitytas kartų: 3013

Japoniška silkė

Ingredientai

:

silkės (3 vnt.)

kietai virti kiaušiniai (3 vnt.)

bulvės (2 vnt.)

morkos (2 vnt.)

saliero ir petražolės šaknys

konservuotų žirnelių (pagal skonį)

majonezo (pagal skonį)

Gaminimas

:

Silkės puselėmis apvyniojami išilgai pusiau kiaušiniai (gaunami vyniotiniai). Bulvės ir išverdamos atskirai, o saliero ir petražolės šaknys - kartu. Ataušusios daržovės smulkiai supjaustomos, pridedama konservuotų žirnelių, ir viskas sumaišoma su majonezu. Į pusdubenį, išklotą lapinėmis salotomis ar petražolių ir krapų lapeliais, išdėliojamos daržovių salotų krūvelės, ant kurių po silkės vyniotinį.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:

Komentarų dar nėra.


Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas