Įdaryti grybai

Perskaitytas kartų: 3468

Įdaryti grybai

Ingredientai

:

vidutinio dydžio portabelo grybai (8 vnt)

česnakinis arba paprastas sviestas (100 g)

jauni svogūnėliai su laiškais (8 vnt)

smulkiai supjaustyta raudona paprika (½ vnt)

konservuoti kukurūzai (100 g)

šviežūs pyrago džiūvėsėliai (170 g)

tarkuotas čederio sūris (100 g)

petražolės (papuošimui)

Gaminimas

:

Grybus nuvalyti, nupjauti kotelius ir juos susmulkinti. Ištirpinti 50 g sviesto ir pakepti smulkintu grybus, svogūnus ir paprikas, kol suminkštės. Nukelti nuo ugnies ir kukurūzus, džiūvėsėlius ir pusę sūrio. Gerai išmaišyti. Likusiu sviestu kepurėles, dėti kotais į viršų ant kepimo skardos, prikrauti įdaro, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti 180C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Patiekti karštas, pabarstytas petražolėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)