Įdaryti agurkai

Ingredientai
:
agurkas (1 vnt.)
druska (pagal skonį)
kiaulienos faršas (200 g)
smulkintos petražolės (2 valg. šaukšt.)
juodieji pipirai (pagal skonį)
džiovintas mairūnas
džiovintos čiobrelės
poras (1 vnt.)
salieras (115 g)
morka (1 vnt.)
sviestas (2 valg. šaukšt.)
grietinėlė (45 ml)
baltas vynas (50 ml)
aštrus daržovių sultinys (150 ml)
smulkinti švieži krapai (1 valg. šaukšt.)
Gaminimas
:Agurką perpjaukite išilgai. Atsargiai šaukštu išskobkite agurko sėklas. Vidų pabarstykite druska. Į dubenį sudėkite faršą, , kiaušinio trynį,
petražoles ir viską gerai išmaišykite. Įdarą pagardinkite pipirais,
ir čiobreliais. Jį sudėkite į agurko puseles. Likusį
, porą, salierus ir morkas pakepinkite svieste. Įdarytus
sudėkite ant daržovių. Užpilkite vyno. Įndą uždenkite ir kepkite aukštoje temperatūroje 10 min. Gamindami padažą dubenėlyje sumaišykite grietinėlę su aštriu sultiniu. Sudėkite smulkintus krapus ir gerai sumaišykite. Puodą su padažu uždenkite ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 min. Įdarytus
patiekite su daržovėmis ir padažu.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Užkandžiai
- Daržovių užkandžiai
|
Daržovės
- Agurkai
|
Kiauliena
- Faršas
|
Daržovės
- Porai
|
Daržovės
- Salierai
|
Kiti ingredientai
- Vynas
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
Kepimas
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.