Įdaryti agurkai

Perskaitytas kartų: 2265

Įdaryti agurkai

Ingredientai

:

agurkas (1 vnt.)

druska (pagal skonį)

kiaulienos faršas (200 g)

smulkintos petražolės (2 valg. šaukšt.)

juodieji pipirai (pagal skonį)

džiovintas mairūnas

džiovintos čiobrelės

poras (1 vnt.)

salieras (115 g)

morka (1 vnt.)

sviestas (2 valg. šaukšt.)

grietinėlė (45 ml)

baltas vynas (50 ml)

aštrus daržovių sultinys (150 ml)

smulkinti švieži krapai (1 valg. šaukšt.)

Gaminimas

:

Agurką perpjaukite išilgai. Atsargiai šaukštu išskobkite agurko sėklas. Vidų pabarstykite druska. Į dubenį sudėkite faršą, svogūną, kiaušinio trynį, susmulkintas petražoles ir viską gerai išmaišykite. Įdarą pagardinkite pipirais, mairūnais ir čiobreliais. Jį sudėkite į agurko puseles. svogūną, porą, salierus ir morkas pakepinkite svieste. Įdarytus agurkus sudėkite ant daržovių. Užpilkite vyno. Įndą uždenkite ir kepkite aukštoje temperatūroje 10 min. Gamindami padažą dubenėlyje grietinėlę su aštriu sultiniu. Sudėkite smulkintus krapus ir gerai . Puodą su padažu uždenkite ir kepkite aukštoje temperatūroje 3-4 min. Įdarytus agurkus patiekite su daržovėmis ir padažu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)