Farširuoto lydžio užkandis

Perskaitytas kartų: 3334

Ingredientai

:

šviežias lydis - lydeka (3 kg)

batonas (5 gabalėliai)

kiaušiniai (2 vnt)

faršas (1 kg)

svogūnai (1 vnt)

prieskoniai

Gaminimas

:

Išnerkite lydi iš odos, palikdami galvą ir uodegą. Išimkite didžiuosius kaulus. Žuvį kelis kartus ir sumaisykite su mėsa. Ten imuškite kiaušinius ir sudėkite pamirkytą batoną. Pakepinkite ant smulkintą svoguną ir taip sudėkite į mėsą. Viską gerai išminkykite. Paprieskoniuokite. Prikimškite faršo į žuvies odą. Dėkite (pjuviu į apačią) į skardą ir kepkite apie valandą. Palaukite, kol visai atvės ir puoškite. Labai skanu su majonezu.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)