Farširuota lydeka

Perskaitytas kartų: 7845

Ingredientai

:

didoka lydeka (1 vnt.)

bet kokia žuvis (200 g.)

piene mirkytos batono riekės (3 vnt.)

morkos (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

smulkinti krapai (1 šaukštas)

druska

juodieji malti pipirai

prieskoniai

Gaminimas

:

Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant ludekos odos, gražiai kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug laipsnių orkaitėje. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)