Farširuota lydeka

Perskaitytas kartų: 7985

Ingredientai

:

didoka lydeka (1 vnt.)

bet kokia žuvis (200 g.)

piene mirkytos batono riekės (3 vnt.)

morkos (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

smulkinti krapai (1 šaukštas)

druska

juodieji malti pipirai

prieskoniai

Gaminimas

:

Lydeką išdarinėti nenupjaunant ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su . Viską gerai išmaišyti, . Dėti viską ant ludekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug laipsnių orkaitėje. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)