Cukinijos tešloje

Perskaitytas kartų: 3437

Ingredientai

:

Puse nedidelės cukinijos

vegeta (pagal skonį)

druska

miltai (50g)

Gaminimas

:

Griežinėliais pjaustytas cukinijas ( tik ne plonai ) pamarinuojame pabarstydami Vegeta ir kiek aštresniais prieskoniais. Turetų atrodyti taip kaip nuotraukoje. Palaikyti apie pusvalandi, kad įsigertu druska. Po to voliojam į miltus ir dedam į įkaitinta keptuve su aliejumi. Man patinka kiek paskrude griežinėliai. Kepam dažnai nevartydami, kad griežinėlis neprarastu formos. Valgoma ką tik iškepusi, kol karšta. Vasara, kai cukinijos jaunos, tai skaniai valgosi su odele, ji buna traški. O dabar, cukinijos jau suaugusios, odele nulupti, bet tik valgant, iškepta.SKANAUS!!!

Padažas, tinka iš majonezo ir adžikos, bet kiekvienas pagal savo skoni, kas aštriau, kas silpniau.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)