Cukinijos tešloje

Perskaitytas kartų: 3535

Ingredientai

:

Puse nedidelės cukinijos

vegeta (pagal skonį)

druska

miltai (50g)

Gaminimas

:

Griežinėliais pjaustytas cukinijas ( tik nereikia plonai ) pamarinuojame pabarstydami Vegeta ir kiek aštresniais prieskoniais. Turetų atrodyti maždaug taip kaip . Palaikyti apie pusvalandi, kad įsigertu druska. Po to voliojam į miltus ir dedam į įkaitinta su aliejumi. Man patinka kiek paskrude griežinėliai. Kepam dažnai nevartydami, kad griežinėlis neprarastu formos. Valgoma ką tik kepusi, kol karšta. Vasara, kai cukinijos jaunos, tai skaniai valgosi su odele, ji buna traški. O dabar, cukinijos jau suaugusios, odele reikia nulupti, bet tik valgant, kepta.SKANAUS!!!

Padažas, tinka majonezo ir adžikos, bet kiekvienas pagal savo skoni, kas aštriau, kas silpniau.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)