Čeburekai iš varškinės tešlos

Perskaitytas kartų: 19601

Ingredientai

:

varškė (500 g)

rūgpienis (100 ml)

kiaušiniai (1 vnt)

soda (1 šaukštelis)

miltai

faršas

riebalai (virimui)

Gaminimas

:

Į rugpienį dėkite sodą ir taip ją nugesinkite. Varškę pertrinkite, kad būtų vientisa. Muškite į ją kiaušinį ir supilkite rugpienį. Pabarstykite prieskoniais, ar pasūdykite tešlą. Dėkite miltų tiek, kad užsiminkitų kietoka, lengvai kočiojama tešla. Iškočioję tešlą, darykite blynelius. Į kiekvieną dėkite paruošto mėgiamo faršo, ar kito įdaro ir kraštus gerai užspauskyte. Virkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus iš abiejų .

Įvertink:
3.2/5 (balsavo: 5)