Čeburėkai

Perskaitytas kartų: 1941

Ingredientai

:

Miltai (580g.)

Cukrus (žiupsnelis)

Druska tešlai (1v.š.)

Aliejus (kepimui, 1a.š. tešlai)

Degtinė (1v.š.)

Pipirai (pagal skonį mėsai)

Kiaulienos faršas (500g.)

Svogūnas (1-2vnt.)

Vanduo (tešlai 290g., faršui +-1st.)

Gaminimas

:

Visus produktus skirtus tešlai (miltus, cukrų žiupsnelį druskos, aliejų, degtinę ir vandenį) padaliname į 10 gabaliukų (kažkur po 90g.). Visus produktus skirtus faršui taip pat , svogūną pjaustome smulkiai. Tešlą iškočiojame dedame faršo, prispaudžiame kraštus ir gerai įkaitintame aliejuje. Skanaus

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)