Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 5596

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir išmaišyti. sudėti į riebalais pateptą kepimo ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Padažui sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti indelį su rausvuoju padažu ir aplink išdėlioti iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)