Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 5834

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir išmaišyti. Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepti vidutinio orkaitėje, kol gražiai . Padažui sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti indelį su rausvuoju padažu ir aplink išdėlioti iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)