Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 5703

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė supjaustyti norimo gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir išmaišyti. Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol apskrus. sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti indelį su rausvuoju padažu ir aplink iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)