Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 5949

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė norimo dydžio gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir išmaišyti. Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepti vidutinio orkaitėje, kol gražiai apskrus. Padažui sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti su rausvuoju padažu ir aplink išdėlioti ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)