Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 6443

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos filė supjaustyti norimo gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir . Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Padažui sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti indelį su rausvuoju padažu ir aplink išdėlioti iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)