Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 5511

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė norimo dydžio gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti ir išmaišyti. Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepti karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Padažui sumaišyti ir pomidorų padažą. Ant didelės lėkštės padėti indelį su rausvuoju padažu ir aplink išdėlioti iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)