Aštri vištienos užkandėlė su švelniu rausvuoju padažu

Perskaitytas kartų: 6264

Ingredientai

:

vištienos šlaunelių filė (1 kg)

majonezas (keli šaukštai)

krakmolas (keli šaukštai)

čili prieskoniai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

padažui:

majonezas (0,5 stiklinės)

pomidorų padažas (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Vištienos šlaunelių filė supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Apibarstyti krakmolu, čili prieskoniais, druska, sukrėsti majonezą ir išmaišyti. Gabalėlius sudėti į riebalais pateptą kepimo skardą ir kepti karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Padažui majonezą ir pomidorų padažą. Ant lėkštės padėti indelį su padažu ir aplink išdėlioti iškeptas ir atvėsintas vištienos užkandėles. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)