Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 1502

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

. Į indą supilkite aliejų ir sudėkite česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, sudėkite druską. kepkite apie 30sek. Sudėkite krevetes, išmaišykite ir kepkite apie 3-4 min. vidutinėje temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)