Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 2174

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą aliejų ir česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, druską. kepkite apie 30sek. Sudėkite krevetes, išmaišykite ir kepkite apie 3-4 min. vidutinėje temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)