Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 2741

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą supilkite aliejų ir sudėkite česnaką. Uždenkite. apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų , sudėkite druską. kepkite apie 30sek. Sudėkite krevetes, išmaišykite ir kepkite apie 3-4 min. vidutinėje temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)