Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 1869

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą supilkite aliejų ir sudėkite česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, sudėkite druską. apie 30sek. Sudėkite krevetes, išmaišykite ir apie 3-4 min. temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)