Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 2017

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą supilkite aliejų ir česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. aukštoje temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, druską. apie 30sek. Sudėkite krevetes, išmaišykite ir apie 3-4 min. vidutinėje temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)