Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 1431

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą supilkite aliejų ir sudėkite česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. aukštoje . Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, sudėkite druską. kepkite apie 30sek. krevetes, išmaišykite ir kepkite apie 3-4 min. vidutinėje . Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)