Aštraus skonio krevetės

Perskaitytas kartų: 1686

Ingredientai

:

krevetės (225 g)

augalinis aliejus (1 valg. šaukšt.)

sutrintas česnakas (1 skilt.)

čili padažas (1 valg. šaukšt.)

ryžių vynas (7,5 ml.)

citrinų sultys (7,5 ml.)

druska (pagal skonį)

čili pipirų gėlyčių (papuošimui)

Gaminimas

:

Krevetes paruoškite. Į indą supilkite aliejų ir sudėkite česnaką. Uždenkite. Kepkite apie 1 min. temperatūroje. Supilkite čili padažą, vyną, citrinų sultis, sudėkite druską. kepkite apie 30sek. Sudėkite , išmaišykite ir kepkite apie 3-4 min. vidutinėje temperatūroje. Papuoškite čili gėlytėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)