Žuvų troškinys su pomidorų padažu

Perskaitytas kartų: 2470

Žuvų troškinys su pomidorų padažu

Ingredientai

:

menkių filė (500 g)

konservuoti pomidorai be odelės (1 indelis)

pomidorų padažas (100 ml.)

rūkyta šoninė (100 g)

svogūnai (2 vnt.)

citrinos sultys (0,5 vnt.)

česnakai (2 skilt.)

petražolės (1 ryšelis)

džiuvesėliai (2 valg. šaukt.)

malta paprika (1 arbat. šaukšt.)

pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Žuvis apšlakstykite citrinos sultimis, druska, pipirais ir pusvalandį pamarinuokite. Šoninę supjaustykite juostelėmis ir paspirginkite keptuvėje. Suberkite smulkintus svogūnus ir česnakų skilteles, pakepkite. Tada dėkite smulkintas petražoles, džiuvesėlius ir . stambiai supjaustykite, sudėkite į kepimo formą, ten pat krėskite padažą, dėkite žuvų gabaliukus, svogūnų troškinį, papriką. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)