Žuvienė

Perskaitytas kartų: 2934

Ingredientai

:

lašišos papilvės (300 g)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (3 vnt.)

bulvės (2 vnt.)

morkos (1 vnt.)

žirneliai (300 g)

petražolės (sauja)

druska ir pipirai

džiovintas sriubos daržovių rinkinys (sauja)

aitrus pipiras (1 vnt.)

sviestas (50 g)

lauro lapeliai (2 vnt.)

Gaminimas

:

Dedame į puodą sviestą, ištirpiname jį ir beriame kubeliais pjaustytą svogūną ir česnakus. Tuomet pilame apie 2 litrus vandens, kubeliais pjaustytą morką, nedideliais gabaliukais pjaustytą žuvį ir laukiame, kol užvirs. Užvirus vandeniui beriame smulkiai pjaustytas bulves, ir aitrųjį pipirą. Dar po 10 minučių beriame šaldytus arba konservuotus žirnelius. Verdame apie 20 minučių ir tuomet likusius prieskonius. Paverdame apie 5 minutes ir ragaujame. .

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)