Žuvienė

Perskaitytas kartų: 3124

Ingredientai

:

lašišos papilvės (300 g)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (3 vnt.)

bulvės (2 vnt.)

morkos (1 vnt.)

žirneliai (300 g)

petražolės (sauja)

druska ir pipirai

džiovintas sriubos daržovių rinkinys (sauja)

aitrus pipiras (1 vnt.)

sviestas (50 g)

lauro lapeliai (2 vnt.)

Gaminimas

:

Dedame į puodą sviestą, ištirpiname jį ir kubeliais pjaustytą svogūną ir česnakus. Tuomet pilame apie 2 litrus vandens, dedame kubeliais pjaustytą morką, nedideliais pjaustytą žuvį ir laukiame, kol užvirs. Užvirus vandeniui smulkiai pjaustytas bulves, ir aitrųjį pipirą. Dar po 10 minučių šaldytus arba konservuotus žirnelius. Verdame apie 20 minučių ir tuomet dedame likusius prieskonius. Paverdame apie 5 minutes ir ragaujame. Skanaus .

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)