Žirnienė su rūkytais šonkauliukais

Perskaitytas kartų: 3038

Žirnienė su rūkytais šonkauliukais

Ingredientai

:

skaldyti žirniai (150 g)

rūkyti šonkauliai (400 g)

lašinukai (50 g)

morkos (1 vnt)

bulvės (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

česnakai (2 skiltelės)

druska

pipirai

laurų lapai

mairūnai

petražolių lapeliai

Gaminimas

:

Lašinukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti, suberti supjaustytus svogūnus, tarkuotą , smulkintus česnakus ir 5 minutes pakepinti. Viską sudėti į puodą, užpilti 4-5 stiklinėmis šilto virinto , suberti žirnius, sudėti šonkauliukus, laurų lapus, įberti druskos, , pipirų ir virti apie 40 minučių. Tada sudėti kubeliais bulves ir dar pavirti, kol bulvės suminkštės. Tiekti užbėrus smulkintų petražolių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)