Vyno sriuba

Perskaitytas kartų: 3163

Vyno sriuba

Ingredientai

:

ryžiai (0,5 stiklinės)

sviestas (1 šaukštas)

cukrus (1 stiklinė)

vanduo (2 l)

gvazdikėliai (4 vnt)

cinamonas (2 g)

raudonas vynas (2 stiklinės)

vaisių sultys (1 stiklinė)

razinos (1/2 stiklinės)

Gaminimas

:

Ryžius , nuplikyti karštu vandeniu ir, sudėjus į verdantį vandenį su sviestu, virti 1 valandą. Į atskirą indą įpilti 2 litrus vandens, įdėti prieskonius ir, pavirinus 5 minutes, perkošti. Į gautą vaisių sultis, išvirtus ryžius, razinas, cukrų, vyną ir trumpai pakaitinti. šią sriubą galima patiekti šiltą arba šaltą su biskvitiniais džiūvesėliais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)