Vištienos sriubytė

Perskaitytas kartų: 2535

Ingredientai

:

vanduo (2 l)

vištienos filė (300 g)

morkos (2 vnt.)

bulvės (3 vnt.)

saliero lapkotis (1 vnt.)

smulkūs makaronai (saujelė)

druska

prieskoniai (lauro lapas, pipirai, krapai)

Gaminimas

:

Vištieną nuplauti, susmulkinti, apibarstyti paukštienos prieskoniais ir keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. supjaustyti kubeliais ir keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Bulves sipjaustyti kubeliais. Salierą susmulkinti. Į verdantį vandenį berti apkeptą vištieną, apkeptas morkas, bulves ir 10 min., tada berti smulkius makaroniukus, salierą, berti prieskonius, pasūdyti ir dar apie 10 min. berti krapus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)