Vištienos sriubytė

Perskaitytas kartų: 2724

Ingredientai

:

vanduo (2 l)

vištienos filė (300 g)

morkos (2 vnt.)

bulvės (3 vnt.)

saliero lapkotis (1 vnt.)

smulkūs makaronai (saujelė)

druska

prieskoniai (lauro lapas, pipirai, krapai)

Gaminimas

:

Vištieną nuplauti, susmulkinti, apibarstyti paukštienos prieskoniais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Morkas supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Bulves sipjaustyti kubeliais. susmulkinti. Į verdantį vandenį berti apkeptą vištieną, apkeptas morkas, bulves ir 10 min., tada berti smulkius makaroniukus, salierą, berti prieskonius, pasūdyti ir dar apie 10 min. Pabaigoje berti krapus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)