Vengriška sriuba su dešrelėmis

Perskaitytas kartų: 5542

Ingredientai

:

svogūnas (1 vnt.)

čsnakas (3 skiltelės)

aliejus (2 šaukštai)

bulvės (5 vnt.)

vanduo (1 l.)

jautienos sultinio kubeliai (1.5 vnt.)

pomidorų pasta (3 šaukštai)

juodųjų pipirų žirneliai

paprika (1 vnt.)

rūkytos dešrelės (300 g.)

švieži ar džiovinti raudonėliai

Gaminimas

:

Puode pakaitintame aliejuje kelias minutes pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką. Supilti vandenį, sumesti kubeliais supjaustytas bulves, sultinio kubelius, juostelėmis pjaustytą papriką, pomidorų pastą ir prieskonius. Kai bulvės išvirs, sudėti supjaustytas ir pakepintas dešreles. Kelias minutes dar pavirti. Patiekti su grietine.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)