Vengriška sriuba su dešrelėmis

Perskaitytas kartų: 5593

Ingredientai

:

svogūnas (1 vnt.)

čsnakas (3 skiltelės)

aliejus (2 šaukštai)

bulvės (5 vnt.)

vanduo (1 l.)

jautienos sultinio kubeliai (1.5 vnt.)

pomidorų pasta (3 šaukštai)

juodųjų pipirų žirneliai

paprika (1 vnt.)

rūkytos dešrelės (300 g.)

švieži ar džiovinti raudonėliai

Gaminimas

:

Puode pakaitintame aliejuje kelias minutes susmulkintą svogūną ir česnaką. Supilti vandenį, sumesti kubeliais supjaustytas , sultinio kubelius, juostelėmis pjaustytą papriką, įdėti pomidorų pastą ir prieskonius. Kai bulvės išvirs, sudėti supjaustytas ir keptuvėje pakepintas dešreles. Kelias minutes dar pavirti. Patiekti su grietine.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)