Vasaros sriuba

Perskaitytas kartų: 2712

Vasaros sriuba

Ingredientai

:

viščiukas (1 vnt)

citrinos sultys (2 šaukštai)

sojų padažas (4 šaukštai)

sausas mėsos sultinys (1 šaukštelis)

malti pipirai (1 šaukštelis)

druska

lauro lapai (1 vnt)

ilgagrūdžiai ryžiai (200 g)

porai (150 g)

pomidorai (150 g)

morkos (200 g)

žiediniai kopūstai (200 g)

žalieji žirneliai (100 g)

petražolės

Gaminimas

:

Viščiuką įdėti į . Įpilti citrinos sulčių, sojos padažo, įberti sauso mėsos sultinio, , druskos, įmesti lauro lapelį. Užpilti 1 l vandens ir užvirinti. Virti 30 minučių. Vištieną išimti, sultinį nukošti ir vėl užvirinti. Suberti nuplautus ryžius ir virti 10 minučių.

Porus griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, išgremžti vidų ir gabalėliais. Morkas griežinėliais, kopūstą išskirstyti žiedynais. Susmulkintas daržoves ir žirnelius suberti į sultinį ir virti dar 10 minučių.

Viščiuką nulupti, išimti kaulus, mėsą mažais gabalėliais ir kartu su sriuba.Patiekiant įberti druskos, ir susmulkintų petražolių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)