Vasariškas troškinys

Perskaitytas kartų: 3340

Ingredientai

:

bulvės (5 vnt.)

morkos (2 vnt.)

pomidorai (2 vnt.)

kiauliena su prieskoniais (druska ir pipirai) (500 g)

petražolės (50 g)

svogūnai (1 vnt.)

česnakai (3 skilt.)

šparaginės pupelės (200 g)

aliejus (3 šaukštai)

sultinys (200 ml)

Gaminimas

:

Visus produktus supjaustome norimo dydžio ir sluoksniuojame kepimo inde, kuris turi dangtį. Pirmiausia dedame morkas, tada paprieskoniuotą mėsą, tuomet svogūnus, česnakus, pupeles, bulves, pomidorus ir ant viršaus pabarstome petražolėmis. Apipilame karštu sultiniu (stiklinė maždaug) ir alyvuogių aliejumi (keli ). Troškiname apie 1 valandą 180 0C karštumo . Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)