Vaisinė tyrsriubė su želiniais grietinės kukulaičiais
Ingredientai
:
apelsinų sultys (2 vnt.)
citrinų sultys (0,5 vnt.)
bananai (2 vnt.)
persikai (2 vnt.)
kivi ( 2 vnt.)
geltonos slyvos (2 vnt.)
raudoni serbentai (truputis)
želatina (1 šaukštas)
cukrus (2 šaukštai)
Santa Maria aitriosios paprikos ir kakavos prieskoniai (truputis)
jogurtinė grietinė (200 g.)
Gaminimas
:Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi. į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje. Sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis, pasaldinti.
į lėkštes, sudėti kukulius, užberti Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais. Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Sriubos, troškiniai
- Šaltos sriubos
|
Vaikiški patiekalai
|
Vaisiai, uogos
- Apelsinai
|
Vaisiai, uogos
- Bananai
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.