Vaisinė tyrsriubė su želiniais grietinės kukulaičiais

Perskaitytas kartų: 2411

Ingredientai

:

apelsinų sultys (2 vnt.)

citrinų sultys (0,5 vnt.)

bananai (2 vnt.)

persikai (2 vnt.)

kivi ( 2 vnt.)

geltonos slyvos (2 vnt.)

raudoni serbentai (truputis)

želatina (1 šaukštas)

cukrus (2 šaukštai)

Santa Maria aitriosios paprikos ir kakavos prieskoniai (truputis)

jogurtinė grietinė (200 g.)

Gaminimas

:

Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi. Supilti į ledų indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje. Sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis, pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais. Skanu, gaivu, aromatinga,

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)