Troškintos paprikos su šparaginėmis pupelėmis

Perskaitytas kartų: 5077

Ingredientai

:

raudonosios paprikos (3 vnt)

šparaginės pupelės (300 g)

pomidorai (300 g)

svogūnai (1 vnt)

raudonas vynas (150 ml)

juodosios alyvuogės be kaulų (50 g)

česnakai (3 skiltelės)

aliejus (2 šaukštai)

smulkinti čiobreliai (1 šaukštelis)

smulkintos petražolės (1 šaukštelis)

druska ir malti pipirai

Gaminimas

:

Paprikos šiaudeliais. šparaginėms pupelėms nupjaunami galiukai, jos paverdamos 10 min. pasūdytame vandenyje ir, nukošus, perliejamos šaltu vandeniu. Svogūnai ir šesnakai susmulkinami ir . Įdedamos šparaginės pupelės, paprikos, čiobreliai. Viskas apekpinama, įpilama vyno ir troškinama 10 min. Pomidorai supjaustomi kubeliais, sudedami prie pupelių, pakaitinama, pasūdoma ir pabarstoma maltais juodaisiais pipirais. Pabaigoje sudedamos . tiekiamas karštas, pabarstytas petražolėmis.

šaltinis: žurnalas "Gardu"

(Ingredientai nurodyti 4 porcijoms.)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)