Troškinti grybai

Ingredientai
:
baravykai (500 g)
pievagrybiai (250 g)
voveraitės (125 g)
kelmučiai (125 g)
rūkyta kiaulienos šoninė (100 g)
sviestas (2 gabaliukai)
smulkintos petražolės (1 šaukštas)
svogūnai (2 vnt)
druska
pipirai
Gaminimas
:Grybus nuvalykite, supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje, kol išsilydys riebalai. Sudėkite sviestą ir svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, tada sudėkite
. Įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite keptuvę ir troškinkite
apie 20 min. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Sriubos, troškiniai
- Daržovių troškiniai
|
Daržovės
- Grybai
|
Sezoniški patiekalai
|
Kiauliena
- Šoninė
|
Troškinimas
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.