Troškinti grybai

Perskaitytas kartų: 2587

Troškinti grybai

Ingredientai

:

baravykai (500 g)

pievagrybiai (250 g)

voveraitės (125 g)

kelmučiai (125 g)

rūkyta kiaulienos šoninė (100 g)

sviestas (2 gabaliukai)

smulkintos petražolės (1 šaukštas)

svogūnai (2 vnt)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Grybus nuvalykite, supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje, kol išsilydys riebalai. Sudėkite sviestą ir svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, tada sudėkite . Įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite keptuvę ir troškinkite apie 20 min. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)