Troškinti ešeriai su lašiniais ir bulvėmis

Perskaitytas kartų: 2994

Troškinti ešeriai su lašiniais ir bulvėmis

Ingredientai

:

ešeriai (1 kg)

šviežūs arba rūkyti lašiniai (150 g)

bulvės (6 vnt)

svogūnai (3 vnt)

grietinė (1/2 - 1 stiklinė)

druska ir pipirai

laurų lapeliai

sultinys (3 stiklinės)

Gaminimas

:

Mažus ešeriukus nuskusti, išskrosti, gerai išplauti ir pasūdyti. Į dėti eilę nevirtų griežinėliais pjaustytų bulvių, eilę ešeriukų. Juos patepti grietine, pabarstyti svogūnais, pipirais, lauro lapeliais ir plonai supjaustytų lašinių gabaliukais. Ant viršaus tokiu būdu galima sudėti daugiau eilių bulvių ir ešeriukų. Įpylus sultinio, troškinti krosnyje ar orkaitėje, kol ešeriukų kaulai suminkštės.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)