Troškinta vištiena

Perskaitytas kartų: 3342

Ingredientai

:

višta (1 vnt)

aitriosios paprikos (2 vnt)

česnakai (2 vnt)

sviestas (50 g)

baltos pupelės (3 saujos)

saliero stiebai (1/3 vnt)

svogūnai (1 vnt)

morkos (2 vnt)

pomidorų padažas (250 ml)

daržovių sultinys (1,5 l)

petražolės (kelios šakelės)

čiobreliai (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas , svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, dedame , griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaraus skystis. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)